Creatief papierwerk

Eigen werk...

Eigen werk

Eigen werk

Professioneel ben ik reeds vele jaren actief in de grafische sector, als derde generatie van een drukkersfamilie. Deze beroepsbezigheid heeft me aangezet om het papier als materie - medium - grondstof beter te leren kennen en wel op het creatieve domein. Een uitdaging die -naarmate ik me verder verdiep- alleen maar groter, interessanter, en boeiender wordt.

Papier, in al zijn stadia, is een prachtig materiaal dat zich laat verwerken, bewerken, omvormen, vervormen. De vele aspecten van het uitgangsproduct (soort, samenstelling, kleur, structuur) bepalen mee de uitstraling van het eindresultaat. Zo kom je van een alledaags gebruiksvoorwerp tot een niet alledaags niet-gebruiksvoorwerp...

Mijn eigen werken zijn te bekijken in mijn atelier, Pas 174 te 2440 Geel. Een kleine greep vind je terug op deze site.

Mijn cv:
Frieda Dils, geboren op 25 03 1960, te Leuven. Gehuwd met Rik Deruytter, moeder van 2 dochters Jo en Mieke, oma van Noa, Floris, Daan en Toon. Als kind opgegroeid in een drukkersfamilie. Gestudeerd aan het HIGRO te Gent. Na 2 jaar lesgeven aan dit instituut, SNELDRUKKER (dochterbedrijf van drukkerij Dils) opgestart te Geel in 1983. Gegroeid in het digitaal drukker met als resultaat oprichting van firma Print-It. Deze laatste werd verkocht in 2000. Deze verkoop heeft de zoektocht naar het creatieve papierwerk ingezet. Definitief verder uitwerken van dit laatste in 2010 met verhuis van de zaak naar het centrum van Geel, en de opsplitsing in de drie zuilen: sneldrukker - huis van frie - creatief papierwerk.

+ Eigen werk

© 2010 De sneldrukker - Alle rechten voorbehouden

Site by Go4it Media Group