Creatief papierwerk

... onuitputbaar...
Papier, een bron van inspiratie...
Papier, een boodschap, een taal
Papier, een expressiemedium...

Papier, een grondstof die aan de basis ligt van dagdagelijkse dingen: verpakking, gebruiksvoorwerpen, informatiedrager, communicatie,...

Papier, een grondstof die aan de basis  ligt van creatieve ideeën, het uitgangspunt van ons
"creatief papierwerk".

De workshops en cursussen  gaan in op de verrassende -ongekende- mogelijkheden van papier, het beschrijven en het inbinden.

Praktische info

Waar? De workshops gaan door in ons atelier: Pas 174 te 2440 Geel, tenzij anders vermeld. Meer info kan je steeds telefonisch aanvragen. De deuren gaan een kwartiertje voor aanvang van de workshop open.

Hoe inschrijven?   via mail: info@sneldrukker.be of door langs te komen in de winkel,  Pas 174 te 2440 Geel. 

Uw inschrijving is definitief  na betaling voorschot (1/2 van de prijs) bij inschrijving op rekeningnummer: BE37 132 5249724 28 met vermelding van naam en datum van deelname of door betaling in de winkel bij inschrijving. Het resterende bedrag wordt na de workshop afgerekend met het eventueel aangekochte materiaal.

Annulatie van uw deelname dient te gebeuren ten laatste 8 weken voor de cursus/ workshop, het reeds betaalde bedrag wordt dan terug gestort. 

annuleer je na deze termijn dan gebeurt een terugbetaling enkel en alleen wanneer uw plaats wordt ingevuld door een persoon die je zelf voordraagt of door iemand van de wachtlijst (als deze er is).

De lijst van benodigdheden wordt bezorgd een paar dagen vóór de workshop/cursus en dit via mail. Standaardmaterialen zoals snijmat, lijmborstels, potjes,... staan vrij ter beschikking in ons atelier. 

Drank en versnapering zijn inbegrepen in de prijs. Indien het om een dagcursus gaat bestaat de mogelijkheid om broodjes te bestellen muv donderdag. Zelf voorzien in een eigen lunch is eveneens mogelijk.

Ongevallen Wij zijn niet verantwoordelijke voor gebeurlijke ongevallen voor, tijdens of na de workshops/ cursussen. Door in te schrijven bevestig je dat je kennis hebt genomen van onze voorwaarden.

© 2010 De sneldrukker - Alle rechten voorbehouden

Site by Go4it Media Group