Algemene informatie

Workshops

De workshops staan in het teken van "PAPIER".
Tijdens het jaar worden een aantal sessie's gepland, deze vind je terug in het agenda. Op aanvraag worden ze ook georganiseerd al dan niet op verplaatsing. Hiernaast ziet u een overzicht van mogelijke workshops.
De workshops gaan door in het atelier van de sneldrukker. Alle te gebruiken materiaal zijn ter beschikking, tenzij anders vermeld. Het papier dat door U gekozen wordt voor de afwerking is niet inbegrepen. Incl. drank en versnapering. Voor meer info aangaande inschrijven, klik op de tab "contact".

Open Atelier
Wens je je te verdiepen in de materie "papier", wil je verder experimenteren na een workshop die je hebt gevolgd, dan is ons open atelier iets voor jou. De deuren van ons atelier open van 14 tot 16u30 uur. Je kan gebruik maken van het beschikbare materiaal (van schaar, potlood, cutter tot papierzeef, schepbak en boekbinderspers....).  Hoe zit het in mekaar? Je schaft jezelf een lidkaart aan voor een bedrag van 15€. Deze kaart is een heel jaar geldig. Per "open atelier" wordt een bijdrage van 5€ aangerekend. Je bevestigt 1 week op voorhand je deelname. Uw lidkaart geeft daarnaast 5% korting op alle aankopen bij sneldrukker (excl kopies / drukwerk).

© 2010 De sneldrukker - Alle rechten voorbehouden

Site by Go4it Media Group